邱宇鋒醫師(香港註冊中醫師),邱醫師畢業於香港浸會大學,多年從事醫管局管轄之中醫診所及醫院行醫,著有<<註冊中。醫師>>一書。

邱醫師 Email

 

嚴浩輝醫師(香港註冊中醫師),嚴醫師2005 年於香港大學中醫全科學士學位畢業。

嚴醫師 Email

 

 

葉志成醫師(香港註冊中醫師),畢業於香港浸會大學,為本站的站長,對中醫網站有極濃厚的興趣,故建此站方便同好。

葉醫師 Email

 

香港中醫網 ChineseMedicine.com.hk
香港中醫資訊交流 及 網上優質中藥店
電話 : 23418299

漢方減肥藥...食到我個腦有事=0=!!??....

今個星期我開吃減肥藥...
除左口乾之外.. 個腦..個頭有 d 怪怪地既feel ..
又唔系痛..系好似入面"旭旭下...少少麻痹..或入面既空間細左.. 迫住迫住甘..
特別系頭既2面..姐系同眼平排既位..太陽穴

同埋好似人地 " 打冷震 " 毛管凍凍到上頭" 甘 禁落個頭出會痛..

我平時都有跑步,,,平時5個圈...
e 排..2個圈就好好好... 都幾驚@0@

我冇試過甘嫁,,, 我食 e 隻的 http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b10518357

佢話:  主要成份: 銀杏葉、綠茶、火麻仁、決明子、原花青素、絞股藍、甲殼
素及多種維生素和礦物質

請問我系咩事@o@!! ??要點做??!!..
定系只不過系我食少左野 or 唔夠訓 or 缺水既問題??


我本身系有 "神經線纖維瘤"病  關事嗎?
農本方網上中藥店

農本方網上中藥店
Candy:
您好! 千萬不要在網上購買減肥藥, 它們雖說是漢方, 實際成分是否如它們所寫的呢?分分鐘摻入了有害成分: 如西藥西布曲明...等.
您大可寫電郵去衛生署投訴!

嚴醫師
2009.12.03
農本方網上中藥店

TOP